Specifikationerna för en 1957 Willys Truck

February 21

1957 Willys lastbil, även känd som Willys Jeep lastbil, erbjöds i flera konfigurationer och med antingen en fyrcylindrig eller sexcylindrig motor. Fyrhjulsdrift och tvåhjulsdrift fanns tillgängliga. Willys lastbilar kännetecknas av en kilformad front med Jeep-liknande strålkastare och framskärmarna.

kropps~~POS=TRUNC Styles

Half-ton och en ton versioner av Willys pickup erbjöds. Halv tons lastbil kan beställas som chassi endast chassi och kåpa, lastbil och verktyg vagn, som var jämförbar med Chevy Suburban. Den lastbil och verktyg vagn fanns med antingen två- eller fyrhjulsdrift, medan chassit enbart och chassi och kåpa versionerna var endast tillgänglig med fyrhjulsdrift. Alla halv-tons lastbilar kan beställas med antingen fyra eller sex-cylindrig motor, förutom chassit endast och chassi och huv, som kom med sex. Alla red på en hjulbas på 104,5 inches. En ett-ton, fyra-hjulsdrivna pickup och lastbil var tillgängliga på samma hjulbas, med ström från den fyrcylindriga. Andra en-tons konfigurationer red på en hjulbas på 118 inches, drevs av alla fyra hjulen och drivs av den sexcylindriga motorn, och var tillgängliga som chassi endast chassi och kåpa, chassi med vindruta, chassi och hytt, pickup och stavs lastbil.

drivlina

Två motorer erbjöds 1957. Den första var F-134 "Hurricane", en in-line fyrcylindrig med en gjutjärnsblock. Det förskjutna 134 cubic inches, med en håldiameter av 3 1/8 inches och en slaglängd på 4 3/8 inches. Den hade ett kompressionsförhållande på 7,4-till-en, och producerade 72 hästkrafter vid 4000 varv per minut och 114 foot-pounds vridmoment vid 2000 varv per minut. Den använde en ovanlig "F" -format topplock. Den hade tre huvudlager, fasta ventillyftare och en Carter YF-modell enda FAT förgasare. Den andra motorn var en in-line sexcylindrig med gjutjärnsblock förskjuta 226 cubic inches, känd som "Super Hurricane." Den hade en håldiameter av 3 5/16 inches och en slaglängd på 4 3/8 inches. Med ett kompressionsförhållande på 6,86 till 1, producerade 115 hästkrafter vid 3650 rpm och 190 foot-pounds vid 1800 rpm. Det hade fyra ramlager, fasta ventillyftare och en Carter förgasare - antingen WDG ett fat eller WC två-fat.

andra specifikationer

Den '57 Willys lastbilen hade en synkroniserad växellåda, med tre växlar framåt. Växel shifter monterades på golvet. Två fyrhjulsdrivna modeller hade en I-balk-typ framaxeln, medan fyrhjulingar hade en full flytande hypoidtyp framaxeln. Fyrhjulingar innehöll en två hastigheter överföringsfallet.