PT Cruiser Koppling Problem

June 24

Chrysler PT Cruiser infördes 2000. Det är en retro-stil fordon finns som både en femdörrars halvkombi och en två-dörrars cabriolet. Edmunds.com rapporterar att PT Cruiser är rolig att köra och hantera ganska bra. Dessutom ger halvkombi modell generösa person- och lastutrymme.

Problem

Om Automobile, som är en databas för förar klagomål, Tekniska servicebulletiner (TSBs) och påminner rapporterar att kopplingsproblem är vanliga på flera PT Cruiser-modeller. Det primära problemet är kopplingen underlåtenhet att frigöra en gång nedtryckt. Detta är oftast resultatet av felaktig hydraultryck.

Återkallelse

År 2003 utfärdade Chrysler ett återkallande på defekta 2003 PT Cruiser kopplingsaggregat. Den defekta kopplingsenheten kan resultera i att kopplingen inte att frikoppla när den trycks ner. Om du inte har fått ett meddelande återkallande, kan du kontakta din Chrysler återförsäljare för att se om bilen är på listan minns.

Lösning

Om du inte är berättigad till fri återkallelse reparation, finns det flera alternativ. Du kanske vill lägga till hydraulvätska till kopplingen innan du söker någon större koppling reparation. Om hydraulvätska inte stoppa fastnar, då är nödvändigt kopplingsenhet reparation. TSBs uppger också att Powertain Control Module (PCM) dator uppdateringar finns tillgängliga hos din återförsäljare, som kan lösa en del problem på fordon med en manuell växellåda.