Hur du synkroniserar en ny iTouch

September 24

Även om den nya iPod Touch är tunnare och snabbare än sina föregångare med en A4-chip och en framsidan kamera för videosamtal, fortfarande synkroniserar det media på samma sätt - från datorn via iTunes Media Manager. ITunes-programmet lagrar musik, podcaster, program och videor på din dator, och överför dem till iTouch när en USB-anslutning är närvarande. Medan enheten är ansluten programmet stöder också upp nya data till datorn, som skyddar enheten från alla firmware problem som normalt skulle leda till förlust av data.

Instruktioner

1 Sätt dockningskontakten änden av kabeln i botten av iTouch och sätt i USB-änden av kabeln till datorns USB-port. ITunes lanserar när iTouch detekteras av din dator.

2 Klicka på iTouch namn i sidorutan iTunes under "enheter" och klicka på "Info" i iTunes-fönstret för att ställa in e-post, kontakter och kalendrar på enheten. Från och med april 2011 Info postinställningar stöd synkronisering mellan Apple Mail, Microsoft Outlook 2003 genom 2010 och Outlook Express. Inställningarna kalender stöder Microsoft Outlook 2003 till 2010, och iCal för Macintosh-datorer. Kontakterna inställningar stödjer Yahoo, Mac OS X Adressbok, Google, Outlook, Windows Kontakter och Windows Adressbok.

3 Klicka på "Apps" fliken och klicka på "synkronisera automatiskt nya appar" för att överföra dina appar mellan iTunes och iTouch. Genom automatisk synkronisering någon oavsiktligt raderade program kan återställas till iTouch om det synkroniseras till iTunes innan raderingen.

4 Klicka på "Music," till "filmer" och "TV-program" flikar lägga till alla eller specifikt innehåll till iTouch. När du väljer allt innehåll är användbar för att säkerställa att du är aldrig utan en låt eller en video, tar det här alternativet upp mer utrymme på enheten genom att överföra hela biblioteket till iTouch.

5 Klicka på "Podcasts", "iTunes U" och "böcker" flikar för att synkronisera media för tillfället finns lagrade i iTunes till iTouch. ITouch kommer också överföra inköp från enheten till iTunes när den är ansluten via USB-kabel.

6 Klicka på "Sync" i det nedre högra hörnet för att tillämpa de synkroniseringsinställningar och påbörja överföring av innehåll. ITouch kopplar automatiskt från datorn när synkroniseringen är klar.