Hur överföra filer från iTunes till Windows Media Player

September 22

Beroende på vilka inställningar som finns i den version av iTunes på datorn, filer som du har lagt till iTunes kan vara i ett format som inte är MP3 eller WMA. Om så är fallet, kommer Windows Media Player inte spela iTunes-filer. Detta kan vara ett problem om du vill använda Windows Media Player för att lägga till iTunes till en MP3-spelare som inte är en iPod. Lyckligtvis kan du konvertera iTunes-filer i iTunes och sedan lägga till dessa filer i Windows Media Player.

Instruktioner

1 Öppna iTunes och klicka på "Music" länken som finns på vänster sida av programmet.

2 Öppna albumet som har de filer som du vill överföra från iTunes till Windows Media Player.

3 Markera varje fil du vill överföra till Windows Media Player.

4 Välj "Avancerat" alternativet längst upp i iTunes. En droppe ruta visas.

5 Välj "Skapa MP3-version." MP3 versioner av varje fil du markerat läggs till mappen iTunes på datorn. Gör detta varje iTunes fil du vill överföra till Windows Media Player.

6 Öppna Windows Media Player och klicka på "File" alternativ som ligger i den övre vänstra delen av Windows Media Player.

7 Välj "Lägg till i bibliotek," och ett fönster urval visas.

8 Välj "Lägg till" -knappen i "Lägg till i biblioteket" fönstret. "Lägg till mapp" visas.

9 Bläddra igenom alternativen i "Lägg till mapp" fönstret tills du ser mappen iTunes. Markera mappen iTunes och klicka på "OK" längst ner på "Lägg till mapp" fönstret. Att fönstret stängs.

10 Välj "OK" i "Lägg till i biblioteket" fönstret för att överföra filer från iTunes till Windows Media Player.

Tips

  • Skyddade filer du har köpt i iTunes kan inte konverteras till olika format och kan därför inte överföras till Windows Media Player.