Hur vet jag om min Nuvi 260W är renoverade?

April 9

Garmin Nuvi Global Positioning System (GPS) enheter är väl kända för sin användarvänlighet och funktionalitet. Nuvi 260W är bredbilds version av den i övrigt identiska helskärm Nuvi 260. Om du har köpt din Nuvi 260W från en mindre än seriös butik och är osäker på om du har en renoverade eller helt ny enhet, du kan använda flera metoder för att ta reda på säker.

Instruktioner

1 Se boxen i vilken anordningen kom. Om det är en officiell Garmin låda, kommer en etikett att identifiera den som en renoverad produkt (om det är i själva verket renoverade och inte helt nya). Om det inte kom i en officiell Garmin låda, du sannolikt har en begagnad eller renoverad enhet.

2 Undersök dokumentationen som medföljer enheten. Om du har en fabrik renoverade enheter ska lådan ha innehållit ett garantibevis som anger att enheten är en renoverad modell och därmed har en reducerad tid garanti (vanligtvis 90 dagar).

3 Titta på baksidan av själva GPS-enheten. Renoverade enheter kommer att ha en etikett antingen märkt "renoverade" eller med överkorsade serienummer.