Hur Synkronisera Outlook med Blackjack II

April 9

Synkronisera Outlook med en Samsung Blackjack II ger dig tillgång till viktiga e-postmeddelanden och dokument, även när du är borta från kontoret. Blackjack II kan synkroniseras med Outlook via ActiveSync, som använder telefonens mobildataanslutning för att hålla Outlook e-postkontot uppdateras på telefonen. ActiveSync uppdaterar även kalenderhändelser, kontaktlistor och uppgifter som lagras på en Outlook Exchange-server. Blackjack II levereras med Windows Mobile 6.0, men en uppgradering till Windows Mobile 6.1 är tillgänglig, och det är den senare som dessa instruktioner är baserade.

Instruktioner

1 Öppna ActiveSync på Blackjack II genom att trycka på softkey START och lokalisera programikonen ActiveSync.

2 Klicka välkomstskärmen länk som läser "Konfigurera enheten för att synkronisera med den."

3 Ange Outlook e-postadress som du vill synkronisera med telefonen i "Ange e-postadress" fönstret. Inkludera domänen så att adressen läser i formatet [email protected]

4 Klicka på "Nästa".

5 Ange adressen till Outlook Exchange-server som du vill ansluta i "Redigera serverinställningar" fönster. Det är ofta i formatet mail.company.com, även om detta varierar beroende på e-posttjänsten och konfigurationen av servern.

6 Markera kryssrutan som gör Secure Sockets Layer (SSL) anslutningar om det krävs av Outlook Exchange-server. Kontakta systemadministratören om du är osäker på om eller inte att kontrollera detta val eller inte känner till serveradressen begärs i steg 6.

7 Klicka på "Nästa".

8 Kontrollera ditt användarnamn, som automatiskt matas in i rätt fält i "Användarinformation" fönstret. Ange ditt lösenord och domän i de efterföljande fälten på sidan. Om du är osäker på domänen, kontakta systemadministratören.

9 Välj "Nästa".

10 Välj de data som du vill synkronisera mellan Outlook och din Blackjack II. Outlook Exchange kan synkronisera kontakter, kalender, e-post och uppgifter mellan telefonen och servern. Markera rutorna bredvid de data som du vill synkroniseras på telefonen.

11 Välj "Meny" funktionsknappen och välj "Inställningar" för att begränsa storleken på nedladdningar som gjorts vid synkronisering med servern.

12 Tryck på "Avsluta" funktionsknappen för att spara inställningen och börja den inledande synkronisering mellan Outlook Exchange-server och Blackjack II.