Hur man ställer backspeglarna

April 3

Hur man ställer backspeglarna


Det är viktigt att korrekt ställa in backspeglarna när du kör så att du kan se allt som händer bredvid bilen. Varje fordon har blinda fläckar, och om du inte har dina speglar korrekt justerad, kommer du att öka storleken på dessa blinda fläckar, orsakar en potentiellt farlig situation för dig och andra människor som försöker att passera dig.

Instruktioner

1 Ställ dig i förarsätet i en bekväm körställning. Använd den position du normalt befinner dig körning i.

2 Placera vänster (förarsidan) sida spegel tills du kan knappt se din toppen av bakluckan på höger sida av spegelglaset. Om du kan se plåt på sidan av bilen, måste du justera den vänstra sidan av spegelglaset i spegelhuset. Om du inte kan se någon del av bilen, justera den högra sidan av spegelglaset i huset. Återigen bör du se precis i hörnet av din stam.

3 Placera höger (passagerarsidan) sida spegel tills du kan knappt se din toppen av bakluckan på vänster sida av spegelglaset. Om du kan se plåt på sidan av bilen, måste du justera den högra sidan av spegelglaset i spegelhuset. Om du inte kan se någon del av bilen, justera den vänstra sidan av spegelglaset i huset. Återigen bör du se precis i hörnet av din stam.