Hur man byter styrkulan på en BlackBerry 8110

June 1

BlackBerry Pearl har fått sitt namn från trackball navigeringsverktyg överst på tangentbordet. BlackBerry Pearl 8110 kan skadas av normalt slitage, inklusive den tunga användning av styrkulan. Utan styrkulan kan navigera i telefonens meny vara svårt. Ersätter styrkulan är en fråga om åtkomst till facket, ta bort den gamla enheten och installera en ny enhet.

Instruktioner

1 Tryck på strömknappen tills BlackBerry 8110 stängs av. Vänd enheten att ta bort bakstycket och batteriet.

2 Använd bända för att ta bort den silverfärgade plastbollen luckan genom att sticka in spetsen i sprickan runt den och trycker ner på verktyget.

3 Ta bort styrkulan enheten från facket. Använd datorn duster att ta bort eventuellt skräp som kan finnas kvar i facket.

4 Släpp nya styrkulan enheten i facket. Rada upp krokarna på trackball lock med flikarna i facket och tryck fast för att knäppa den på plats.

Tips

  • BlackBerry trackballs kan köpas på alla elektroniska återförsäljare, inklusive din mobiloperatör, eBay eller Amazon.
  • Om du väljer att byta ut styrkulan på din BlackBerry Pearl 8110, kommer du någon garanti eller försäkring du har på telefonen ogiltig. Kontrollera din garanti eller försäkring pappersarbete för villkoren innan du försöker göra några reparationer på telefonen.