Min iTunes iPhone fastnar When in Restore

August 5

Det är svårt nog när du måste återställa din iPhone eftersom det är en felsökningsprocessen som raderar sparade data. Men när denna process inte kommer att slutföra, kontrollera din dator, iPhone och iTunes, standardhanteringsprogram, för anslutningsproblem är nödvändigt för att få iPhone tillbaka till standardläget.

Systemkrav

För att återställa din iPhone, måste datorn ha ett operativsystem som stöds och uppdateringar och den senaste versionen av iTunes. Dessutom måste det ha USB 2.0-portar. IPhone är kompatibel med Windows XP Home eller senare och Mac OS X version 10.5.8 eller senare. Om datorn inte uppfyller dessa krav, kan din iPhone fastnar eller stöter på ytterligare problem under en återställningsprocessen. Innan du ansluter iPhone till datorn, kontrollera din dator uppfyller dessa krav. Om den inte gör det, använd en annan dator eller uppgradera till en kompatibel operativsystem.

USB-anslutningar

Om USB-kabeln är trasig eller visar exponerade trådar, kan iPhone går in och ut ur anslutningar under återställningsprocessen. Dessutom kan överbelastning hamn orsakas av flera anslutna USB-enheter också störa anslutningen. Om så är fallet, kopplar andra USB-enheter med undantag för mus, tangentbord och iPhone kan lösa restaurering problemet. USB-hubbar är inte alltid kompatibla med iPhone. De fungerar som länk till USB 2.0-portar och kan ofta leda till iPhone anslutningsproblem. Apple rekommenderar att ansluta iPhone direkt till datorn i stället för via en USB-hubb.

Säkerhetsinställningar

I vissa fall, starta om datorn och sedan starta återställningsprocessen kan lösa problemet. Om det inte fungerar, kontrollera att din säkerhet program som brandväggen, anti-virus eller Internet filtreringsprogram inte hindrar iTunes från att ansluta till Apples server. I många fall kan programmet blockera iTunes anslutningar om det inte är korrekt konfigurerad. Se programmet manual om du är osäker på hur du justerar inställningarna så att iTunes-anslutningar. Alternativt, tillfälligt inaktivera säkerhetsprogrammet kan också lösa återställa problem i iTunes.

Tips och varningar

Om du bor nära en Apple-butik, boka tid med Genius Bar, Apples tech avdelning, eftersom din iPhone kan behöva service och reparera om problemet kvarstår. Om du inte är nära en butik, kontakta Apple support direkt. Demontering och försöker fixa iPhone kan själv orsaka ännu fler problem, så det är inte att rekommendera. Dessutom kommer det att bryta och omintetgöra ett giltigt begränsad eller utökad garanti.