Hur får man en bakgrund på en iPhone startskärmen

October 18

Hur får man en bakgrund på en iPhone startskärmen


En av de saker som iPhone-användare som mest om sina iPhones är enhetens flexibilitet när det gäller anpassning. Till exempel kan du ändra bakgrundsbild för din iPhone skärmen - allmänt känd som "tapeten" i iPhone talar - till vad bilden som du vill med bara några få enkla steg.

Instruktioner

1 Tryck på ikonen Inställningar på din iPhone för att få tillgång till telefonens inställningar och sedan på Ljusstyrka och bakgrundsbild för att komma åt telefonens Bakgrund - eller startskärmen bild - inställningar.

2 Tryck på Bakgrund för att få tillgång till och bilderna som kommer förinstallerade med din iPhone.

3 Tryck på en bild som du vill. Din iPhone kommer att visa bilden i ett förhandsgranskningsläge. Om du gillar det, tryck på "Set" och du är klar. Om du ändrar dig, tryck på "Avbryt" för att återgå till föregående bildgalleriet.

Tips

  • Du kan även använda dina egna bilder som bakgrund på din iPhone startskärm. Från ljusstyrka och Bakgrund kontrollskärm, tryck på "Bakgrund" och sedan "kamerarullen" för att välja en egen bild från bilderna lagras på din iPhone. Alternativt kan du välja ett foto direkt från kameran appen att använda som din iPhone tapet. Tryck bara på bilden för att få upp fotomenyn och sedan på "Dela" -knappen på undersidan av skärmen för att få tillgång till optionerna. Tryck på "Använd som skrivbordsunderlägg" -knappen, beskära och skala bilden via iPhone pekskärmen tills du är nöjd med hur det visas och tryck sedan på "Set".