Hur låsa upp din Samsung SGH A117

October 19

Hur låsa upp din Samsung SGH A117


Samsung släppt SGH A117 för AT & T: s förbetalda tjänster under 2009. Om du planerar att resa utanför USA, kan du låsa upp din mobiltelefon för att använda den med en annan leverantör av trådlösa tjänster med några enkla steg. För att göra denna process går smidigt, köpa en ny Subscriber Identity Module (SIM) kort från en ny trådlös leverantör och en upplåsningskod från en pålitlig källa på nätet innan du börjar.

Instruktioner

1 Slå på telefonen och ange # 06 # på knappsatsen för att få 15-siffriga International Mobile Equipment Identification (IMEI) nummer, som kommer att visas på skärmen. Skriv ner det; du kommer att behöva den för att köpa en upplåsningskod.

2 Köpa en upplåsningskod från en ansedd webbplats som Unlockitnow, Cellphoneorb eller Cellphoneforums. Det kommer att skickas till dig inom 24 till 48 timmar.

3 Stäng av SGH A117. Ta bort batteriet och SIM-kortet. Sätt det nya SIM från en annan mobil leverantör. Byta ut batteriet. Slår på telefonen.

4 Skriv in koden. Tryck på "OK". SGH A117 startar och logotypen för den nya trådlösa leverantör kommer att visas på skärmen. Ring ett testsamtal för att verifiera att telefonen är upplåst.