Hur man kan blockera My Number visas på nummerpresentation

March 25

Hur man kan blockera My Number visas på nummerpresentation


Nummerpresentation har blivit ett återkommande inslag för alla fasta eller mobiltelefon. Det gör att de människor du ringer se ditt nummer så att de kan filtrera bort oönskade samtal. Men om du värdesätter integritet och vill förhindra att ditt nummer från att visas upp på andras ID, det finns enkla åtgärder du kan vidta för att blockera det ut. Denna metod fungerar på både fasta telefoner och mobiltelefoner.

Instruktioner

1 Öppna upp telefonen och tryck på "*" -knappen. Den här knappen är placerad på det nedre vänstra hörnet av telefonen pad. Om du använder ett GSM-nät (Global System Mobile Communications), slå "#" tangenten.

2 Tryck på "6" och sedan på "7" på ratten. Om du använder ett GSM-nät, då slå "31 #."

3 Skriv in numret du vill ringa och tryck på knappen "Skicka" på en mobiltelefon eller ingenting på en fast telefon. Telefonen kommer då att ringa upp personen, men ditt nummer kommer att blockeras från nummerpresentation.

Tips

  • För en mer permanent lösning, kan du ringa din telefonbolaget och få dem permanent blockera ditt nummer.
  • Om du behöver för att låsa upp ditt nummer av någon anledning, tryck på "* 82" och sedan telefonnumret för att visa ditt nummer på sin nummerpresentatör.
  • Det kan finnas en avgift i samband med att blockera ditt telefonnummer. Dessa avgifter kommer att variera mellan olika tjänsteleverantörer.