Hur man skickar MMS från en dator till en mobil

February 20

Hur man skickar MMS från en dator till en mobil


Före Multimedia Messaging Service (MMS), var mobilen användare begränsas till att kommunicera med vanliga textmeddelanden. MMS tillåter användare att skicka text, bilder, video eller en kombination av dessa. Inte bara är MMS används av personliga skäl, såsom utbyte av musikvideor mellan vänner eller skicka ett "Jag älskar dig" kort till någon speciell, men den här tjänsten är lika användbar för affärs- och marknadsföringssyfte. Till exempel, företag skickar kartor över deras kontorsadress för besökare via MMS. Numera är det också möjligt att skicka MMS från Internet. Om din mobiltelefon inte stöder MMS, överväga att skicka meddelandet från datorn. Medan du kan e-posta personen en fastsättning av filen, kommer MMS omedelbart nå sin mobiltelefon, och han kommer att läsa ditt meddelande utan behov av en Internet-anslutning.

Instruktioner

1 Gå till en webbplats som tillåter dig att skicka MMS från webben till mobiltelefoner (se Resurser för länkar till några av dessa webbplatser).

2 Klicka på knappen "Välj fil" på webbsidan och ladda upp ett foto eller en bild från datorn till webbplatsen.

3 Ange mottagarens telefonnummer och väljer sitt land eller bärare från listan. Vissa webbplatser ber dig att välja mottagarens destination från kartan. Ange var du skickar meddelandet.

4 Lägg till ett nytt meddelande, om du vill, i meddelanderutan. Till exempel, tillfoga ditt namn i meddelandet så att mottagaren känner igen avsändaren.

5 Klicka på "Skicka MMS" eller "Skicka MMS."