Hur man skickar gratis SMS till alla mobiltelefoner i USA

May 11

Textmeddelanden kan sändas från en mobiltelefon till en annan, eftersom de flesta mobiltelefoner har textning kapacitet. Emellertid kan avgifter för att skicka textmeddelanden ackumuleras snabbt, särskilt om avsändaren inte har en fritext plan med sin mobiltelefon bärare. Även om textmeddelanden kan skickas kostnadsfritt från en mobiltelefon, kan det vara omöjligt att använda en mobiltelefon om du är på jobbet, eller om mobilen går död. Skicka ett textmeddelande till en mobiltelefon kan åstadkommas med hjälp av en dator för att skicka e-post till mottagarens mobilnummer.

Instruktioner

1 Logga in på ditt e-postkonto. Klicka på "Ny" eller "Compose" -knappen, beroende på e-postleverantör. Skriv kroppen av textmeddelandet. Som förklaras på Popular Mechanics webbplats, textmeddelanden, även känd som kortmeddelandetjänst (SMS) meddelanden, tillåta högst 160 tecken. Skicka ett meddelande längre än 160 tecken kan orsaka meddelandet att tas emot i separata delar, om alls.

2 Adress e textmeddelande. Skriv in mottagarens mobilnummer i "Till" i e-postmeddelandet. Du måste känna till mottagarens mobiltelefon transportören för att skicka ett textmeddelande på detta sätt. Den Popular Mechanics hemsida visar alla stora flygbolag mobiltelefon har e-postadresser som tillåter användare att skicka e-post textmeddelanden. Till exempel, för att skicka en gratis e-textmeddelande till någon som har service med Verizon, adress e textmeddelande till [email protected] E-textmeddelanden till en mobiltelefon kommer att bestå på samma sätt som ett e-postmeddelande består till någon annan e-postadress.

3 Klicka på knappen "Skicka". E-post text kommer att skickas till mottagarens mobiltelefon. Mottagaren kan medföra en avgift för ett inkommande textmeddelande, beroende på leverantör avtalet mobiltelefon.