Hur överföra en Dell DJ till en PC

April 11

Dell digital jukebox, eller Dell DJ, är en MP3-spelare som tillverkas av Dell, en amerikansk hemelektronik företag. Som med liknande spelare, presenterar DJ en stor hårddisk som många konsumenter använder för att backa upp sina ljudbibliotek. I händelse av att datorn kraschar eller ditt musikbibliotek annars bort från datorn, kan du använda din Dell DJ att återställa musikfiler på datorn via programvaran som medföljer MP3-spelare.

Instruktioner

1 Anslut Dell DJ till datorn via USB-kontakten som medföljer MP3-spelare.

2 Starta Dell DJ Explorer, som vanligtvis finns i menyn "Start". Om Explorer inte är installerat, hitta din DJ installationsskivan för att installera programvaran på din dator.

3 Klicka på menyn "Visa" längst upp i fönstret och välj "Portable Device Manager" alternativet.

4 Minimera fönstret Dell DJ Explorer och återgå till datorns skrivbord.

5 Öppna mappen Musik och minimera mappen.

6 Maximera fönstret Dell DJ Explorer.

7 Bläddra igenom listan med låtar och markera de du vill överföra till datorn. Om du vill överföra hela musikbiblioteket på din PC, samtidigt trycka på "Ctrl" och "A" på tangentbordet för att markera alla låtar i listan.

8 Klicka på någon av de markerade låtar och håll ner musknappen.

9 Dra muspekaren, utan att släppa knappen, till botten av skärmen och släpp den på mappen Musik i aktivitetsfältet.

10 Vänta medan Dell DJ överför filerna till din dator. Den tid det tar kan variera beroende på hur många låtar du överför.

11 Koppla DJ från datorn genom att ta bort USB-kabeln från enheten och datorn.

Tips

  • Om du inte kan hitta Dell DJ installations-CD, kan du ladda ner DJ Explorer programmet från Dells supportwebbplats (se Resurser).