Hur ren bil Stains

November 2

Hur ren bil Stains


Bil rengöring avser inte bara på utsidan av bilen, men också till rengöring av bilens interiör. Det är vanligt att fläckar att visa upp på bilklädslar, vare sig från utspilld vätska eller andra olyckor. Olika produkter behövs för att rengöra olika typer av bilar fläckar, och läderklädsel rengörs annorlunda än tygklädsel.

Instruktioner

tygklädsel

1 Spraya hårspray på en bläckfläck, och låt det sitta i 10 minuter. Fukta en trasa och försiktigt blot fläcken tills den försvinner.

2 Blot upp flytande fläckar med en pappershandduk. Applicera en liten mängd rakkräm till området, och sedan skrubba det med en tandborste. Fukta en trasa och gnugga den på området för att rensa upp i rakkräm.

3 Häll en qt. varmt vatten i en skål. Tillsätt 1 tsk. vinäger och 1 tsk. flytande diskmedel tvål till vattnet. Doppa en svamp i vätskan, pressa ut överflödig vätska, och torka den på bensin fläckar. Skölj området med vatten och torka området genom blotting den med hushållspapper.

läderklädsel

4 Torka upp flytande fläckar med en pappershandduk. Skölj området med en liten mängd varmt vatten och torka den med fler pappershanddukar.

5 Blanda 1 tsk. milt diskmedel tvål med en kopp varmt vatten. Doppa en svamp i vätskan och pressa ut överskottsvätska. Torka av alla andra fläckar med svampen, och sedan torka området med hushållspapper.

6 Tillstånd läder med en läder balsam.