Hur man gör gratis internationella telefonsamtal använda datorn

October 10

Om du har familj och vänner utomlands, är du så småningom kommer att bli orolig för din stigande telefonräkningar. Det finns vägar runt de höga kostnaderna för att kommunicera med dina nära och kära i internationella platser --- i själva verket kan du undersöka ett par fria alternativ innan du gör ditt nästa internationella telefonsamtal.

Instruktioner

skype

1 Få en kopia av Skype, en online telefon ringer serviceverkstaden för datorn. Du kan hitta en direktlänk i avsnittet Resurser nedan.

2 När programmet har hämtats börja leta efter din internationella vänner, kollegor, familjen, eller vem det är du behöver ringa (de måste ha Skype på sin dator samt, för att detta ska vara fri). Lägg namnen på de personer du vill kommunicera med din kontaktlista.

3 Anslut mikrofon headset till datorn och ladda Skype. Hitta användarnamnet för den person du vill ringa under "Kontakter" lista och se om han är online. Du bör se en grön ikon och en röd ikon; tryck på den gröna en för att initiera ditt samtal och den röda för att avsluta den.

ring Plus

4 Byt ut din nuvarande telefon med Lingo VoIP-telefon (se länk nedan), där du kan göra obegränsade lokala och fjärrsamtal i USA för en låg schablonbelopp med hjälp av din dator och en höghastighetsanslutning.

5 Gå till RingPlus webbplats (länk nedan) och registrera dig för ett konto.

6 Hitta åtkomstnummer som är närmast din aktuella position och samtal med hjälp av din Lingo dator telefon. Du kommer att bli ombedd att ange ditt RingPlus kontonummer och PIN-kod som du bör ha fått när du registrerade dig.

7 Ange det internationella telefonnummer (glöm inte att trycka på 9, plus landskoden först). Medan du väntar på att samtalet ska kopplas, måste du lyssna på reklam, men samtalet i sig är gratis.

Tips

  • Om du vill ringa ett internationellt telefon eller mobiltelefon från Skype, måste du registrera dig för en betald konto.
  • För att Skype-tjänsten att vara bekvämt, kommer du och de personer du vill kontakta måste hålla programmet öppet på datorn hela tiden (ungefär som en Instant Messenger) .Som med någon ny tjänst, vara uppmärksam på bevakning din personliga information.If du ringa RingPlus tjänsten från en mobiltelefon, vara medveten om att du kommer att använda upp din mobiltelefon plan minuter under call.You kan bara ringa gratis RingPlus samtal från USA, Milan, och några platser i Schweiz just nu. Så om du bor i USA, och dina andra motparten bor på en annan plats som inte omfattas av RingPlus, måste du initiera alla samtal för att det ska vara gratis.