Lägga till en navigationssystemet till en 2006 Mercedes E350

September 19

Lägga till en navigationssystemet till en 2006 Mercedes E350


Det E350 är ett medelstort lyx sedan skapas och produceras av tyska tillverkaren Mercedes Benz. Fordonet är känd för sitt varumärke kvalitet och lyx tillägg, inklusive luftfjädrat, döda vinkeln övervakning, och Lane Keeping hjälp. Vissa modeller av E350-talet var utrustade med vanliga CD-spelare, och vissa användare kanske vill uppgradera till ett navigationssystem. Lyckligtvis 2006 E350 rymmer en navigationsenhet med smärre ändringar.

Instruktioner

1 Pop huven och ta bort den negativa batteripolen med en skiftnyckel. Ta lös kontakt och linda in den i en trasa för att förhindra den från grundstötning kroppen.

2 Ta bort främre konsolen ramen med en skruvmejsel. In spetsen på skruvmejseln i springan ligger direkt till vänster om tändningen och försiktigt bända på ramen bort från instrumentbrädan. Arbetet runt ramen nyfikna var två till tre inches tills den kan gripas och dras bort från instrumentbrädan.

3 Ta bort lager radiosystemet genom att ta bort de fyra fästskruvarna med hjälp av en 3/8 spärrnyckel och en 11 mm uttag. Ta försiktigt bort radion och koppla de två trådknippen och antennkontakten. Placera originalet radion åt sidan. Anslut eftermarknaden stereo kablage till de två ursprungliga trådknippen.

4 Ta eftermarknaden instrumentpanelen stereo kit och leta reda på installationsfästen. Installera dessa konsoler till navigationssystemet med de medföljande skruvar eller bultar. Anslut eftermarknaden stereo kablage och antennkontakt i navigationssystemet. Kör navigationsantennkabeln genom stereofacket och tryck tråd genom avfrostning vent nära den främre vindrutan. Ansluta navigerings antennen till anslutningsledning och montera på instrumentbrädan.

5 Tryck trådarna i stereofacket och skjut försiktigt in navigationsenheten i facket. Var noga med att kontrollera om sladdar fastnar i parentes är mellan enheten och instrumentbrädan. Skjut enheten på plats och fäst med de fyra skruvarna. Byt konsolen bezel genom att bryta bit in på den övre första och bestämt att klicka på flikarna placerade vart fjärde eller femte inches tills stadigt fäst på instrumentbrädan.

6 Ta bort den negativa batteripolen från tyget och fäst till den negativa inlägg på batteriet. Fäst ordentligt med skiftnyckeln tills kabeln inte kan vridas. Slå på fordonet för att säkerställa navigationssystemet korrekt slås på. Låt navigationssystemet fem minuter för att få en GPS-satellit för väl fungerande.