Har T-Mobile Sidekick Slide har trådlöst internet?

March 3

Om du vill hålla kontakten med e-post, vänner och Internet vart du än går, bör du överväga T-Mobile Sidekick Slide som en av dina mobiltelefon alternativ. T-Mobile Sidekick Slide erbjuder gott om webbfunktionerna och andra stora funktioner, vilket gör det en solid val för den som söker trådlöst internet på språng.

Betydelse

Ja, gör T-Mobile Sidekick Slide har möjlighet att ansluta till Internet trådlöst. Telefonen kan du surfa på webben, kolla din e-post och skicka snabbmeddelanden till vänner. För att få tillgång till dessa funktioner, måste du registrera dig för en Sidekick data plan utöver allt tal plan som du prenumererar på. Data planer erbjuda alternativ för obegränsad surfning, e-post och text / instant messaging.

Identifiering

T-Mobile Sidekick Slide är mer kompakt än andra Sidekick modeller och har en skärm som glider uppåt för att ge tillgång till en komplett QWERTY-tangentbord. Separat skärm och horisontell layout gör att skriva och visa mer praktiskt än andra telefoner. Telefonen är tillverkad av Motorola.

Funktioner

Utöver sin vänliga surfning och textdesign, erbjuder Sidekick Slide många praktiska funktioner. Bluetooth-teknik gör det möjligt att trådlöst ansluta till ett headset eller dator för handsfree-användning. En 1,3-megapixelkamera ingår för bekväm fotografering. Bild caller-ID visar ett foto på den som ringer att låta dig bestämma om eller inte svara. En inbyggd kalender, miniräknare och valutaomvandlare hjälper till att hålla dig organiserad och kunna göra snabba beräkningar. En micro SD-kortplats för extra lagringsutrymme och en musikspelare ingår också.

överväganden

Om du planerar att ge telefonen till en son eller dotter, T-Mobile erbjuder WebGuard som kan begränsa tillgången till pornografiskt material på T-Mobiles nät. T-Mobile varnar för att det är inte idiotsäker och kan inte blockera allt innehåll, men det är en skyddsåtgärd.

Varning

I augusti 2008, ryktet spred sig bland mobila källor telefon som T-Mobile skulle upphöra tillverkning och försäljning av Sidekick Slide. Från och med publiceringen av denna artikel, bilden var fortfarande tillgänglig för försäljning på T-Mobiles hemsida. Det kan dock så småningom bli tillgänglig för köp när utbudet har minskat. Om du planerar att köpa en, skulle det vara klokt att göra så förr snarare än senare.