Hur hitta delar för en Rat Rod

April 29

OK, varm rodder, har du tävlat att tjalla stången runt tillräckligt många gånger. Nu måste du ersätta en del av dess delar. Att hitta ställen som säljer tjalla stången delar verkar svårt i början, men det är inte så svårt som det låter. Gör några telefonsamtal, besöka några junkyards och uppmana vissa kolleger heta rodders och du kommer att vara tillbaka i loppet innan du vet det.

Instruktioner

1 Bestäm vilken eller vilka delar du behöver byta. Se till den gamla delen är inte salvageable innan sökning av en ny. Få en andra åsikt och har en mekaniker kontrollera bilen om du är osäker på vilken delar behöver bytas ut.

2 Besök en lokal begagnade bildelar återförsäljare eller junkyards. Kom ihåg att en mans skräp är en annan råtta rodder skatt!

3 Skura online-auktion webbplatser som eBay. Det finns naturligtvis att bli en säljare som har exakt vad du behöver.

4 Sök specifika hot rod webbplatser, till exempel Hot Rod Parts Annonser webbplats. Det finns bokstavligen hundratals heta stång webbplatser som erbjuder rådgivning och delar.

5 Annonsera. Placera en annons i "ville köpa" i platsannonser i din lokala papper eller på en klassificerad webbplats som Craigslist och förklara exakt vad du letar efter.

6 Genom att gå en hot rod klubb. Gotländska hot rodders kan ge råd och svara på frågor, och de kommer säkert vet en sak eller två när det gäller att hitta delar också.