Hur man använder Bäddlinje Paint på en motorcykel

May 18

Pulverlackering din motorcykel delar är ett sätt att du kan ge din rida en mörk anpassad look. Nästan varje plast och metall del på motorcykeln kan pulverlackerad. Varje del av motorcykeln som du vill belagd kommer att behöva tas bort från cykelramen och rengöras innan du kan gå vidare med det här projektet. Detta är ett enkelt jobb som kräver rätt verktyg och rätt arbetsutrymme för att säkerställa att pulverlack tillämpas korrekt.

Instruktioner

1 Blöt en trasa med bensin och torka hela ytan av motorcykeldelar som du kommer att pulverlack. Göra det möjligt för gasen att förångas fullständigt från de delar.

2 Häng motorcykel delar i luften med hjälp av krokar för att hålla delarna från marken. Fyll en färg spruta med pulverlackering lösning.

3 Spraya hela ytan av de motorcykeldelar med pulverbeläggningslösningen. Applicera två lager på delar, så att de kan torka i tre timmar mellan varje skikt.

Tips

  • Alla delar som har monteringshål behöver hålen pluggade så att pulverbeläggningen inte kommer att försegla dem. Om du beläggning fälgar, kommer däck och innerslangar måste tas bort. Din arbetsområdet måste vara ren och slutna. Pulverlackering får på allt runt det och är i princip permanent.
  • Använd alltid ansiktsmask, skyddsdräkt och skyddsglasögon när pulverlack. Använd aldrig bensin i närheten av någon värmekälla eller öppen eld. När pulverlack något, måste du vara i ett väl ventilerat utrymme.