Hur till låsa upp en Motorola Bidrag lösenord

May 14

När du köper en Motorola mobiltelefon från en bärare som AT & T eller T-Mobile, oftast kommer det till ett rabatterat pris. Fångsten är att nätoperatör låser telefonen för att hindra användare från att använda den på någon annan mobilnätet. Om du försöker sätta in ett SIM-kort från något annat nätverk, får du ett meddelande som "Enter Bidrag kod." Att få telefonen upplåst, måste du få detta "bidrag koden" från en professionell upplåsning företag.

Instruktioner

1 Hitta Motorola telefonens International Mobile Equipment Identity Number (IMEI), även känd som "serienummer." Varje Motorola Handenheten har en unik 15-siffrig kod tilldelad, som används för att generera sin subvention lösenord. Du hittar den genom att trycka på "* # 06 #" på telefonens knappsats.

2 Köp en subvention kod från en online låsa specialist som låsa upp alla Cellular, Cell Lås eller GSM Lås upp. (Se Resurser för sina länkar till hemsidan.) På dessa webbplatser, välj din Motorola telefonen eller nätverksbolag och ange IMEI-nummer i respektive fält. Beroende på den tillhandahållna informationen, kommer webbplatsen att beräkna avgiften, vilken brukar variera mellan $ 10 och $ 25, som av 2010. Du måste göra betalningen online med ditt kredit- eller betalkort. Inom två till tre arbetsdagar, kommer koden att skickas till dig av webbplatsen.

3 Sätt i ett SIM-kort i din Motorola-telefon. Detta SIM-kortet bör vara från en nätoperatör för närvarande inte stöds av telefonen. Sedan slår på telefonen.

4 Vänta tills telefonen ska be "Enter Special eller Bidrag kod."

5 Skriv in koden du köpt. När telefonen känner igen denna kod, kommer telefonen att låsas upp av nätverksleverantören.