Hur man bygger en LCD-väggfäste

April 15

Hur man bygger en LCD-väggfäste


Placera en LCD-TV på ditt hem vägg är en utrymmesbesparande sätt att titta på TV. För att placera TV på väggen du behöver en väggfästet. Köpta som kan vara dyrt och besvärligt. Att bygga och installera en själv är en billigare, effektivt alternativ.

Instruktioner

1 Mät måtten på din TV (längd och bredd) och kartlägga på din vägg ungefär där du vill placera den. Notera dimensioner, liksom, innan du köper dina fästen. De uppräknade parentes är bara en referenspunkt, och finns i olika längder. Om 20 inches av fäste för den horisontella storleken på din TV kommer att göra, köpa 20-tums längd.

2 Skära metall horisontella fästet att vara ca 2 till 3 inches kortare än bredden på tv-apparaten. Skär med en bågfil eller vilken såg du känner dig bekväm med. Se till att fästet, en gång snitt, inte sträcker sig över sidorna på tv-apparaten.

3 Mät avståndet mellan väggmontering skruvhålen på baksidan av din tv. Det bör finnas 4-1 i ungefär, varje hörn. Ta denna mätning och tillsätt 6 inches på den.

4 Skär den vertikala konsolen så att den mäter avståndet plus 6 inches som du mätt i det sista steget. Den ena änden av den vertikala konsolen kommer att ha ett hack i det - se till att mäta ner från den kanten vid skärning. När pjäsen skärs, mått ned från den nya kanten på samma avstånd, och skär en annan bit av fäste som är samma längd som den första vertikala en.

5 Hack toppen av den andra vertikala fästet för att matcha den redan existerande skåran på det första fästet. Använd bågfil för att göra detta.

6 Placera gummilister på sidorna av de vertikala konsoler som kommer att röra TV (skårorna på toppen av metallen bör vara på motsatt sida som vädret strippning). Stripp till för att skydda TV från repor, och gör det möjligt för smärre ändringar senare om det behövs. Tillämpa en längd av gummilister till baksidan, fett sidan av den horisontella fästet också, för att skydda väggen.

7 Håll de vertikala konsolerna på baksidan av TV: n, med sin nya gummilister mot TV: n. Gör en anteckning med en markör för att där du kommer att behöva borra i fästena för att göra monteringshål. Dessa märken kommer att motsvara de väggmontering skruvhål redan på TV. Se till att skårorna som du hade i metall redan, eller skäras efteråt, är på toppen av konsolerna och inte vid botten.

8 Borra hålen i metallen, med hjälp av en borrkrona som är endast något större än kroppen hos skruven som används. Se till att hålet inte är så bred som diametern hos skruvens huvud. Borra igenom metallen och gummilister, och sedan skruva de fyra stora skruvarna på baksidan av tv-apparaten. Skruvarna är nödvändiga för detta steg kommer att variera, så kontrollera att du har dem till hands och väl testa dem i förväg.

9 Använd en regeldetektor att hitta reglarna i väggen. En gång hittade, använd en nivå för att placera den horisontella fästet på väggen där du vill att det placeras.

10 Borra hål i väggen / dubbar och skruva den horisontella fästet på plats med de två grip skruvarna. Se till att det är nivå. Om det inte är jämn, det finns en chans att de vertikala konsolerna kommer att glida ut och bryta din TV. Att se den horisontella fästet är nivå eliminerar detta hot. Kontrollera den horisontella fästet säkerhet genom att tillämpa ett visst tryck för att se till att det kommer att stanna.

11 Lyft TV upp och skjut toppar de vertikala konsolerna i det horisontella fästet. Den övre delen av den vertikala konsolen kommer att glida under läppen av den horisontella fästet, och skåran kommer att glida på den nedre läppen, vilket låser apparaten på plats. Avsluta med att låta tv att hänga med stöd av de horisontella konsoler. Använda en partner, eftersom det kan vara svårt att lyfta och justera tv ensam.