Hur man byter en TV-mottagare med en Splitter

April 25

Tittar kabel-TV eller satellit-programmering i ett annat rum i ditt hem typiskt innebär att man använder en extra mottagare med TV. Om du inte vill betala för en extra mottagare eller kabelbox kan du ersätta det med hjälp av en signal splitter. Med hjälp av en signal splitter kan du se två eller flera TV-apparater, genom att använda endast en satellitmottagare eller kabelmottagare.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av en koaxialkabel till "Out till TV" uttaget på baksidan av satellitmottagare eller kabelmottagare. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till "i" port på signaldelaren.

2 Anslut en andra koaxialkabel till "Out" port på signaldelaren. Anslut den andra änden av koaxialkabeln till "Antenna In" på TV.

3 Borra ett litet hål i golvet med borrmaskinen, om du har en källare. Detta gör att du kan köra koaxialkabeln under golvet. Sätt i änden av koaxialkabeln i hålet och dra igenom.

4 Borra ett litet hål i golvet på den plats där den andra TV.

5 För in koaxialkabeln i hålet, från källaren. Dra kabeln genom hålet och anslut den till "Antenna In" uttaget på baksidan av tv-apparaten.

6 Slå på TV-apparater för att testa anslutningar splitter.

Tips

  • Använd en fyrvägs splitter om du har mer än två tv-apparater som du vill ansluta till mottagaren.
  • Du kommer inte att kunna se olika program på varje tv eftersom signalen kommer från en enda satellitmottagare eller kabelmottagare.