Hur man gör en Moto E815 Arbeta med Verizon eller Alltel

March 11

Hur man gör en Moto E815 Arbeta med Verizon eller Alltel


Motorolas E815 mobiltelefon är en äldre enhet släpptes på Verizon Wireless och Alltel Networks. Alltel är ett dotterbolag till Verizon Wireless. Därför, om du har en begagnad E815-enhet, behöver du inte att låsa upp den för att använda den på antingen nätverk, som du gör med andra telefoner. Du behöver bara att besöka din lokala Verizon Wireless eller Alltel butik för att aktivera enheten. Även på Verizon eller Alltel butik, kommer du att kunna välja antingen ett förbetalt eller en post-paid (kontrakt) planerar att använda med enheten.

Instruktioner

1 Leta upp en lokal Alltel eller Verizon Wireless butik i ditt område (se Resurser).

2 Packa din Motorola E815 enheten och ta den till butiken under ordinarie kontorstid.

3 Berätta agent som hjälper dig att du vill aktivera din Motorola E815 telefon. Agenten kommer att inspektera telefonen för att lokalisera enhetens identifikationsnummer. Eftersom telefonen inte har ett löstagbart SIM-kort (som andra mobiltelefoner), måste agenten aktivera enheten med dess identifikationsnummer. Agenten kommer också att kontrollera att enheten inte har rapporterats förlorat eller stulet.

4 Välj en kurs plan de alternativ som ges till dig, och vara beredda att betala konto aktivering avgifter. Eftersom du är i leverantörens detaljhandeln plats, kan du betala avgiften kontant, kredit- eller betalkort. Agenten kommer att återvända den aktiverade telefonen till dig. Var noga med att ringa ett samtal på enheten för att kontrollera att den har täckning. Du kan höra att telefonen kommer att aktiveras i en viss tid, dock. Ringa ett samtal efter att tiden har gått ut.