Hur man använder Snooze Button

August 31

De flesta klockor kommer med en liten knapp på ovansidan av klockan kallas snooze-knappen. Det kallas snooze eftersom det ger dig ca 10 minuter innan det gör larmet gå av igen. Detta är dags för dig att snooze. Använd snooze-knappen för att vakna upp långsamt.

Instruktioner

1 Ställ din klocka alarm för att gå ut ca 30 minuter tidigare än du behöver för att få upp. De flesta människor driva snooze-knappen tre gånger, så för att få upp i tid ställa in klockan för 06:30 i stället för 7.

2 Tryck ned på snooze-knappen när larmet går. Använd inte larmet på huvudströmbrytaren eller det kommer inte att surra igen.

3 Se till att du vet hur många gånger din snooze-knappen kommer att göra din alarmet. De flesta klockor har snooze programmerade vid sju gånger. Om du går utöver detta, kommer alarmet inte gå ut igen och du kommer att vara sent för din morgon utnämning.

4 Försök att komma ihåg att titta på innan trycka på snooze-knappen igen. Om du bara ställa in klockan framåt 30 minuter och du använder alla sju snoozes, kommer du att sent.

5 Kom ihåg att oavsett hur många gånger du använder snooze-knappen, har du fortfarande att få upp. Du måste ha tillräckligt med tid att utföra din morgonritual. Inte missbruka snooze-knappen och lämna dig utan tid att duscha, äta frukost och vad andra saker du gör på morgonen.