Hur man spela in med en videobandspelare-DVD Combo

January 27

Hur man spela in med en videobandspelare-DVD Combo


En video / DVD-kombination är en enda enhet som innehåller både en videobandspelare och en DVD-spelare. Som ett resultat, kan du använda samma enhet för att titta på DVD, samt spela in och titta på VHS kassettband. Inspelning med en video / DVD-combo är ganska enkelt genom att följa några enkla steg, som vanligtvis finns i bruksanvisningen. Oavsett enhetens märke, är den grundläggande installation i allmänhet samma.

Instruktioner

1 Anslut TV-kabeln till koaxialingången på baksidan av combo VCR / DVD-enhet. Detta uttag är också känd som en tuner. Om enheten inte har en tuner, måste du köpa en kabel, satellit eller digital omvandlare rutan och kör kabel-TV genom det.

2 Se till att alla kompositkablar är korrekt ansluten från TV: n till combo VCR / DVD-enhet. Den gula, röda och vita kompositkablar ska anslutas till A / V "I" uttagen ligger på TV: n, med den andra änden av motsvarande kablar anslutna till A / V "Out" uttagen på videobandspelaren / DVD-enheten .

3 Slå på TV: n och VCR-DVD-enheten. Om du har kabeln löper från TV: n till en kabel, satellit eller digital omvandlare rutan slå rutan också. Använd "Input" -knappen på videobandspelaren / DVD-fjärrkontrollen för att välja rätt ingångsläge från TV: n. TV-skärmen kommer att säga "Input (Video)", "Input (Composite)", eller något liknande.

4 Ställ videobandspelaren till rätt kanal. Om du kör kabeln genom en kabel, satellit eller digital omvandlare rutan in videon till kanal 3 och ställ in rutan till kanalen som du vill spela in. Om kabeln går direkt från TV: n till videobandspelaren / DVD combo enhet, ställ in videobandspelaren till den kanal du vill spela in. Om du vill titta på ett alternativt program medan du spelar in, tryck på "TV / VCR" knappen på fjärrkontrollen och ställ in den på "TV" -läge.

5 Se till att "VCR / DVD" funktion för kombinationsenheten är inställd på "VCR" för att möjliggöra inspelning. Sätt i ett tomt VHS-band i videobandspelaren utrymmet på enheten. Välj önskad inspelningshastighet (SP, SLP) och tryck på "Record" knappen antingen på enheten eller fjärrkontrollen. När du är klar med inspelningen genom att trycka på "Stop" -knappen.