Hur man laddar ner ringsignaler för Prepaid Mobiltelefoner

March 22

Du kan ladda ner ringsignaler till förbetalda mobiltelefoner precis som du kan med standard mobila tjänster, så länge telefonen du använder har funktionen. Ringsignaler finns tillgängliga för nedladdning via telefonoperatör, samt en mängd olika webbplatser som tillåter dig att anpassa din nedladdning. Här är hur man får ringsignaler.

Instruktioner

1 Starta din sökning genom rubrik till webbplatsen för företaget som ger din mobiltelefon tjänst. Även om inte alla tjänsteleverantörer erbjuder ringsignaler för nedladdning, många gör, och detta är ett sätt kan du se till att din nedladdning kommer att vara kompatibel med din telefon. Många förbetalda leverantörer erbjuder dig chansen att köpa egna ringsignaler som en del av din samtalsplan.

2 Förhandsvisning ringsignaler på webbplatsen. De flesta företag webbplatser är lättnavigerad och du bör inte ha mycket svårt att hitta vad du letar efter med en liten gräva runt. Eftersom du är ett förbetalt kund, men företaget får inte tillåta nedladdningen som ska belasta en telefonräkning och kommer istället att kräva förskottsbetalning, vanligtvis med kreditkort.

3 Utökar dina alternativ genom att göra en sökning på egna ringsignaler för mobiltelefoner, till exempel dina favoritlåtar eller TV och filmteman, som är allmänt tillgängliga från dussintals olika platser. Innan du använder dessa platser tjänster, men se till att telefonen märke och modell är kompatibla med hämtningen du vill.

4 Ange ditt telefonnummer och betala för hämtningen när du har valt ringsignal du vill. Medan detaljerna att slutföra nedladdningen varierar beroende på källa du använder, är ringsignaler alltid skickas direkt från sajten till din mobiltelefon.

5 Läs där Internet nedladdningar lagras på din mobiltelefon. Se bruksanvisningen du fick i din förbetald mobiltelefon uppstart kit om du behöver hjälp med att hitta den. Följ instruktionerna för att aktivera hämtningen och gör det ditt nya ringsignal, som vanligtvis kräver att du välja ringsignal från en meny som lagras i telefonen.

Tips

  • Kontrollera med tillverkaren av din mobiltelefon eller företag som tillhandahåller din förbetalda plan om du har några frågor om telefonens kompatibilitet.
  • Om du använder kreditkortsinformation online, eller om du betalar för dina ringsignaler med hjälp av en PayPal eller annan elektronisk konto, skydda dig. Tömma ut cache och historiklistan webbläsarens när du hämta dina ringsignaler.