Samsung Fånga Root Metoder

December 23

Samsung Intercept smartphone använder operativsystemet Android. Detta operativsystem kan ändras för att tillåta en användare att få tillgång till känsliga systemfiler och inställningar som normalt döljs av trådlösa tjänster. Processen, som kallas rota blinkar en fil på Samsung Intercept för att ge en användare tillgång till denna del av operativsystemet. Trådlösa tjänsteleverantörer vanligtvis inte stöder rotade telefoner, så en rot ogiltigförklarar garantin.

Android Software Development Kit

Android smartphones som Samsung Intercept kan förankras genom att manuellt ge alla kommandon som behövs för att skriva över enheten befintliga firmware. Android SDK innehåller alla nödvändiga verktyg som behövs för att blinka Samsung Intercept och öppna enheten för fullt användaråtkomst. Den enda ytterligare programvara som du skulle behöva utnyttja denna böka metod är ett ROM för Intercept. Du utföra överföringen och blixt kommandon genom ett skal som kallas Android Debug Bridge. Telefonen behov USB Debugging påslagen för att den kan ta emot och tolka kommandona korrekt.

LouZiffer

Den LouZiffer böka metoden använder en specialitet lapp som gäller root-åtkomst till Intercept mjukvaruuppdatering. En ny återställningsavbildning och kernel läggs också till Samsung smartphone för denna böka process. Till skillnad från manuellt böka telefonen, inte LouZiffer rota metoden inte kräver Android SDK. Du överföra filer till smartphone och ange starthanterare att tillämpa programmet för att få root.

Universal-program

Vissa program och programvara finns som är kompatibla med alla Android-baserade smartphones. Dessa program läggs till i smartphone direkt eller installeras på en dator. När programstart, de har en rot knapp som försöker att blinka Samsung Intercept med filerna som det behöver för root-access. Universal böka applikationer har sina egna kompatibilitetslistor, så du måste kontrollera Intercept stöd inför att testa en klick rot ansökan.

överväganden

Rota får inte vara användbar för varje Samsung Intercept användare. Om du vill ändra Intercept: s kärna, rom eller återställningsavbildning måste du rota telefonen. Vissa applikationer kräver också rot innan de kan fungera på din smartphone. Om du inte vill använda några avancerade funktioner på telefonen kan du inte vill riskera att orsaka problem med telefonen. Alla telefon frågor rörande programmet kommer inte att täckas av din garantiservice. Om du flash uppdateringen felaktigt till telefonen, telefonen har ett problem som kallas "bricking." Du kommer inte att kunna slå på eller använda en murad telefon.