Hur fungerar en bil Backup Sensor Arbete?

March 22

Hur fungerar en bil Backup Sensor Arbete?


Tekniken har fått mänskligheten till en punkt där även back olyckor kommer att bli ett minne blott. Omvända sensorer kan varna om föraren närmar sig ett hinder för nära.

Vad är en sensor?

Sensorer mäter en fysikalisk storhet, såsom avstånd, och omvandla den till en elektrisk signal för en mottagare att tolka. I en omvänd sensor, är den fysikaliska storheten avståndet mellan den bakre stänkskärmen och hindret. Detta omvandlas till en elektronisk signal och sänds till en mottagare, som kommer att ge ett varningsljud eller ljus. Andra bilar faktiskt kommer att ge det fysiska avståndet. Vissa bilar har en kamera och en skärm på instrumentbrädan för visning.

Hur fungerar det?

Bil sensorer avger radiovågor. Sensorn mäter den tid det tar för radiovågen att träffa föremålet och tillbaka. Som sensorn närmar sig objektet tiden minskas. Sensorn omvandlar denna till en elektrisk signal och skickar den till mottagaren, vilket omvandlar den till en avläsning eller alarm.

Pris

Bil sensorer varierar i pris, på grund av kvaliteten och formen av utläsning. En enkel rött ljus kan vara billigare än en digital display som visar avståndet i fot eller de med en kamera. Från och med 2010, är ​​prisintervallet $ 20 till $ 150.