Hur du ändrar en strålkastare Bulb i en 2007 Chevy Trailblazer

February 11

2007 Chevrolet Trailblazer har sammansatta strålkastare med utbytbara glödlampor. När en glödlampa brinner ut på 2007 Trailblazer, måste du ta bort frontgallret för att komma åt ljusenheten. Köp 9005 strålkastarnas lampor från en bildelar återförsäljare eller Chevrolet återförsäljare för att ersätta en utbränd glödlampa i din lastbil. Ändra dem hemma för att spara kostnader för arbetskraft till en reparationsverkstad.

Instruktioner

1 Bända klämmorna löst runt den yttre kanten av Trailblazer frontgallret med hjälp av en spårskruvmejsel. Det finns åtta klämmorna på grillen, två på varje sida.

2 Öppna huven på Trailblazer. Lyft de båda klämmorna på strålkastaren med en platt skruvmejsel. Koppla ledningsnätet bakifrån av strålkastaren lampan genom att dra den rakt bakåt.

3 Vrid blinkers och parkering glödlampor moturs och ta bort dem från enheten. Skjut strålkastarenheten ur bilen. Dra plastskyddslocket från baksidan av enheten.

4 Ta bort strålkastaren glödlampan från enheten. Dra den gamla lampan ur sockeln och skjut den nya på plats. Säkra nya strålkastare lampa i enheten.

5 Tryck tillbaka plastkåpan på baksidan av strålkastarenheten. Placera enheten på framsidan av bilen och tryck klämmorna på plats.

6 Upprepa processen på den andra strålkastaren. Skjut frontgallret på plats, trycka på tills klämmorna låser.