Hur man byter Running Lights med dimljus på en 2003 Toyota Tacoma

March 31

2003 Toyota Tacoma är en del av den första generationen av Tacomas produceras av Toyota mellan 1995 och 2004. Byte av varselljus med dimljus i Tacoma kan du ha stor synlighet vid körning i dimma. Byte av lamporna är ett arbete som tar dig drygt en timme att slutföra. Du kan köpa de verktyg du behöver för jobbet samt dimljusen från din lokala Biltema.

Instruktioner

1 Lyft upp huven på din Tacoma och leta reda på batteri. Använda en hylsnyckel för att avlägsna bulten fäst till den negativa polen klämman. Lyft minuskabeln från klämman och bort från batteriet.

2 Leta reda på bakre huset täckpanelen för varselljus under huven på mycket från fordonet.

3 Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort locket. Haka av elektriska ledningar ansluten till rinnande ljus med händerna. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort de två skruvarna som håller igång ljus locket på plats. Lyft bort kåpan från lamphuset.

4 Ta ut skruvarna som fixerar rinnande ljus i sin bostad inom den främre delen av Tacoma. Ta bort den löpande ljuset bort från fordonet. Upprepa processen på andra rinnande ljus.

5 Sätt hölje dimman ljus på framsidan av den Tacoma. Använd en skruvmejsel för att fästa skruvar som fixerar dimljuset på fordonet. Sätt på ett par skyddshandskar. Sätt halogenlampan in i dimljushöljet. Plats i ljuset kontakten och vrid medurs tills det fixar på plats. Du måste använda handskar som den naturliga olja på dina händer kan bryta halogenlampa.

6 Placera frontluckan dimman ljus över höljet och fästa de två skruvarna för att fixa det på plats. Ansluta de elektriska kontaktdonen på baksidan av dimman ljus och stänga den bakre täckrutan för att säkra dimljus på plats. Upprepa processen för att installera andra dimljus.

7 Anslut minuskabeln till batteripolen. Slå på motorn och engagera varningsblinkers för att kontrollera att de nya dimljus fungerar korrekt.