Hur man gör personsökare toner för en iPhone

March 24

Hur man gör personsökare toner för en iPhone


Det bästa sättet att göra personsökartoner för din iPhone är att använda en avancerad ljudredigerare som gör att du kan exportera MP3-filer. En vanligt förekommande ljudredigerare som fungerar perfekt för denna uppgift är Audacity. Detta är en gratis editor med tillräckligt avancerade alternativ för dig att skapa egna personsökare toner och skicka dem till din iPhone. Om du redan har en egen ljudredigerare, det är bra. Se bara till att du kan inkommande och utgående MP3-filer, samt redigera din fil och lägga till specialeffekter.

Instruktioner

1 Öppna ljudredigerare och ladda upp ljudfilen du vill användningsområden för en personsökare ton. Om du inte har någon fil, måste du skapa din ton från scratch. Detta kommer att ta några kreativa skicklighet, men med alla ljudeffekter och specialfunktioner inuti ljudredigerare, kommer du att kunna skapa något på nolltid.

2 Välj den del av filen som du vill använda som en personsökare ton. När du matar filen i editorn (eller skapa en fil), kommer det att visas längs en ljudvågen graf. Du kan använda musen för att markera den del av filen som du vill använda som en ton. Se till att spela igenom filen så att du kan se till att du väljer den del av filen som du vill använda. Om du vill använda hela filen, inte markera något.

3 Öppna menyn "Arkiv" i den övre vänstra område av ditt program, och välj "Spara / Exportera som MP3". Spara den nya filen på skrivbordet.

4 Anslut din iPhone till datorn med USB-kabeln som medföljer telefonen.

5 Öppna mappen iPhone genom att öppna "Den här datorn" och välj din iPhone mapp. Det kommer att visas under "Enheter med flyttbara lagringsmedia."

6 Klicka på personsökaren tonen du just sparade på skrivbordet, och dra den till din iPhone mapp. Vänta tills överföringen är klar, och stänga ut alla fönster.

7 Ta din iPhone genom att först klicka på "Säker borttagning av maskinvara" ikonen längst ned till höger på skrivbordet verktygsfält. Välj din enhet i listan och klicka sedan på "Ta bort."

8 Koppla din iPhone från datorn.

9 Gå in i din iPhone, hitta din nytillkomna filen och ställa in den som en personsökare ton.