Hur man byter en Chevy Truck Side Mirror

March 20

Hur man byter en Chevy Truck Side Mirror


Om du tillbaka ur garaget och du slå din Chevy lastbil sida spegel, måste du byta ut den. Eller kanske det fick knackade bort när du körde genom banken linjen. Vissa drivingar inte byggda för full storlek lastbilar. En Chevy lastbil sidan spegeln kan bytas ut. Det finns några saker du behöver veta, men totalt sett är det en ganska enkel procedur. Det finns olika speglar för olika modeller av Chevy lastbilar, så se till att du beställer rätt spegel för din lastbil.

Instruktioner

1 Uppdelning limmet som håller spegeln till ramen med en hårtork och ta bort glaset.

2 Använd en skruvmejsel för att bända spegeln bort från ramen som limmet smälter. Glaset kommer att komma ut i bitar så handskar och har en papperskorgen tillgängliga.

3 Skär spetsen på ett rör av silikonlim 3/8-tum i diameter. Applicera lim på den svarta ramen.

4 Placera stora klickar av lim i mitten och fyra hörn spegelramen. Håll limmet en 1/2 inches från kanterna så att limmet inte sippra ut och orsaka en enda röra.

5 Applicera maskeringstejp för att hålla spegeln på plats medan den torkar, vanligtvis 24 timmar. Det kan torka snabbare på varma dagar.

Tips

  • Automotive speglar är annorlunda än vanliga speglar. Båda sidor speglas. Detta hjälper till att förhindra glares från bilarnas strålkastare på natten. När du köper en ny spegel för din Chevy lastbil, se till att det är en riktig bil spegel.
  • Om du har ett värmeelement bakom lastbil spegel, försiktigt bort det från spegeln med hjälp av en fyrkantig brukskniv. Om limmet är alltför klibbig och värmeelementet kommer inte att lossna, blöt glaset i aceton, kommer detta att lösa upp limmet.