Hur gör jag överföra musik till en Altus 1Gb Digital MP3-spelare med iTunes?

May 29

Hur gör jag överföra musik till en Altus 1Gb Digital MP3-spelare med iTunes?


Den billiga Altus 1GB digital MP3-spelare är en enkel anordning som inte kräver någon särskild programvara för att ladda låtar. När du ansluter enheten till datorn med den medföljande USB-kabeln, kommer datorn att upptäcka enheten och behandla det som en extern flyttbara media enhet. Du kan sedan enkelt dra MP3 eller WAV-filer till mappen Altus att kopiera låtar till enheten. En musikspelare program som iTunes hjälper dig att organisera en enkel spellista, med det totala filstorleken visas tydligt längst ned. Detta gör det lätt att se när spelarens 1GB gräns har nåtts.

Instruktioner

1 Öppna iTunes.

2 Klicka på "+" knappen nedan spellistor för att lägga till en ny spellista.

3 Namnge den nya spellistan "Altus."

4 Välj låtar från biblioteket eller andra spellistor och dra dem till "Altus" spellista. Flera filer kan väljas på en gång genom att hålla "Ctrl" och klicka på enskilda filer, eller genom att klicka på en fil och sedan klicka på en senare fil medan du håller ner "Shift" för att välja rad. Dra de markerade filerna till den vänstra rutan där "Altus" spellistan finns och släppa dem när symbolen "+" visas med "Altus" markerat.

5 Klicka på "Altus" spellista och titta på botten av den högra rutan under där filnamnen är belägna. Kontrollera att det totala diskutrymmet som används är mindre än 1 GB. Lägg till eller ta bort låtar tills maximal 1GB nås.

6 Anslut Altus MP3-spelare till datorn med den medföljande USB-kabeln.

7 Dubbelklicka på "Dator" ikonen på skrivbordet för att öppna utforskarfönster.

8 Dubbelklicka på ikonen MP3-spelare för att öppna mappen som en extern hårddisk.

9 Markera alla musikfiler från iTunes-spellista och dra dem direkt från iTunes till öppna Altus MP3 mapp för att ladda filer på enheten.

Tips

  • Altus 1GB mp3-spelare är endast kompatibel med MP3 och WAV formaterade musikfiler. Beroende på hur de lastades i iTunes, kan vissa filer vara i AAC-format, som inte kommer att arbeta med spelaren.