TS Performance MP-8 Installationsinstruktioner

August 13

TS Performance Power Play MP-8 är en eftermarknad bränsleprogrammeringsmodulen för lätta och medeltunga diesel pickup lastbilar. Det kan öka hästkrafter på upp till 30 procent och bränsleekonomin med 2 till 4 miles per gallon. När du ansluter den till Injection Kontroll Tryckgivare av en 6,0-liters Ford Power, MP-8 omprogrammerar fabriken ICP sensorn för att öka bränsletryck och prestanda. Den innehåller en inre väljaren för att välja lager drift, 15 procent eller 30 procent hästkrafter vinster. MP-8 fungerar osynligt för resten av bilens elektroniska styrsystem och skapar ingen post i den inbyggda datorn.

Instruktioner

1 Montera MP-8 med sin krok och ögla bandet till en under-huven plats, till exempel kapseln bakom batteriet på passagerarsidan eller fästet som håller fast MAP-sensorn.

2 Mata väljaren tråd genom brandväggen. I en lastbil med automatisk växellåda, gör ett litet hål i folien av den övre delen av brandväggen. Om lastbilen har en manuell växellåda, göra ett hål i en befintlig gummistövlar i brandväggen. Dra ledningen bort från rörliga delar eller heta motor eller avgaskomponenter.

3 Koppla fabriken ledningsnätet från ICP sensorn på ventilkåpan passagerarsidan. Kontrollera att den lilla kilspåret kontakten kommer ut med fabriken kontakten när du tar bort kablaget. Om den inte gör det, ta bort den med vass tång.

4 Anslut MP-8 i ICP sensorn och fabriken ledningsnätet i MP-8-kontakt.

5 Montera väljaren till det inre instrumentbrädan eller rattstången.