Hur man Hook upp en video och DVD till en modulator och analog TV

January 16

Hur man Hook upp en video och DVD till en modulator och analog TV


Äldre analoga TV-apparater kanske inte har ingångsportar för RCA kompositkablar - kablarna med de gula, vita och röda pluggar - som är de lägsta kvalitet kablar som används av DVD-spelare och andra enheter. Ett alternativ är att ansluta DVD-spelaren till videobandspelarens ingång som en go-through, men detta kan påverka kvaliteten på din DVD-bilden. Det bästa alternativet är att använda en RF-modulator som kommer att ansluta både video och DVD-spelare till TV: n.

Instruktioner

1 Anslut DVD-spelarens utgång till RF-modulatorn med hjälp av RCA kompositkablar. Använd DVD gula, vita och röda kompositportar, inte de röda, gröna och blå komponent portar som många dvd-spelare har också.

2 Fäst videobandspelaren till RF-koaxialingången på modulatorn; använda en vanlig RF-koaxialkabel som ansluter till den cylindriska, gängade anslutningsport. Modulatorn är ingångsport bör tydligt märkas, och det är oftast en till vänster bland de två RF-portar.

3 Anslut din TV källa, vare sig det din kabel / satellitmottagare eller antenn, till videobandspelarens ingång med hjälp av en annan RF-koaxialkabel. Om du har en antenn med en digital omvandlare, ansluta antennen till omvandlarens ingång och omvandlarens utgång till videobandspelaren.

4 Länka utgången på RF-modulatorn till TV: n med en ytterligare RF-koaxialkabel.

5 Ställ modulatorn kanal byta till kanal tre eller fyra. Detta är kanal TV måste vara inställda på för att titta på DVD-spelaren.