Hur man ställer in bildkvalitet på en Canon A640

March 28

Canon A640 är en kompakt digital kompaktkamera med en 10 megapixel sensor och 4x optisk zoom. Det har 21 olika motivtyper som tillåter användaren att tala om för kameran vilken typ av fotografi det tar så A640 kommer att optimera sin inställning för den typ av bild. A640 skjuter sina bilder som JPEG, och registrerar dem till ett SD-minneskort. Inne i A640-menyn kan du justera JPEG-kvalitet från små till stora och ändra antalet pixlar som spelats.

Instruktioner

1 Tryck på "Function" knappen, tryck sedan på "Arrow Down" tills det nedre fältet är markerat. Detta är inställningsområdet JPEG.

2 Tryck på högerpilen för att välja antalet pixlar. Den högsta kvalitet är "L", som använder alla pixlar på sensorn. A640 har även inställningar för "M1", "M2", "M3", "S" och "W." Välj "S" om allt du vill göra är e-posta foton, "M1" eller "M2" om allt du vill göra är skriva ut 4x6 foton och "W" om du vill skjuta i 16x9 widescreen-läge. Tryck på "Set" -knappen för att godkänna värdet.

3 Tryck på "Pil upp" för att välja kompression. A640 har inställningar för "Superfine" (minst kompression), "Fine" (måttlig kompression), och "Normal" (mer kompression). För bästa utskriftskvalitet, välj "Superfin". Tryck på "Set" för att godkänna värdet.