Hur du aktiverar telefonen från Wirefly

July 4

Att veta hur du aktiverar din telefon från Wirefly kan göra skillnaden mellan att använda mobiltelefonen som du har köpt och beställa en mobiltelefon som du inte kan använda eftersom den inte har någon tjänsteleverantör. Även på det löpande bandet, kommer teknisk support representanter på Wirefly påbörja aktiveringsprocessen, vilket kan göra processen smidigare för analfabeter datanörd. Förutom att inleda processen, de ger en aktiveringsguide med förpackningen.

Instruktioner

1 Vänta tills Wirefly produktionslinje för att programmera och schemalägga aktivering av din nya mobiltelefon. Telefonen levereras till din adress och aktiverad för aktivering.

2 Montera mobiltelefon. Skjut öppna telefonen lock, och sedan sätta i SIM-kortet. Sätt telefonens batteri, skjut locket på telefonen igen och sedan börja ladda telefonen.

3 Slå på telefonen och kontakta Wirefly aktiveringslinjen på (800) 552-9000. Förutom din personliga information, såsom ditt namn och adress, kommer den representativa aktivering begära det nummer som finns på baksidan av din mobiltelefon. Representanten kan be om ditt trådlösa nummer också.

4 Vänta Wirefly att skicka en trådlös signal till din mobiltelefon från sitt säte. Telefonen tar nära till en timme för att ställa upp, eftersom Wirefly huvudkontor behöver aktivera ringer till service, textmeddelanden, webbåtkomst och andra program och funktioner.