Vad Björnbär kommer att arbeta med Boost Mobile?

August 17

Vad Björnbär kommer att arbeta med Boost Mobile?


Boost Mobile är ett förbetalt mobiloperatör som är på Sprint nätet. Boost Mobile är en no-kontrakt företag som tillåter användare att släppa sin tjänst när som helst. De flesta no-kontrakt mobiltelefon företag erbjuder ett begränsat urval av telefoner. Boost Mobile erbjuder dock två BlackBerry smartphones som är kompatibla med sitt system. Dessutom kan andra BlackBerry modeller omvandlas att arbeta med Boost, särskilt de som arbetar med Sprint och Nextel nätverk. Boost erbjuder också telefoner som har liknande funktioner som en BlackBerry.

BlackBerry Curve 8330

BlackBerry Curve 8330 var den första BlackBerry tillgängliga för Boost Mobile kunder. Även om Curve 8330 är en BlackBerry-enhet på ingångsnivå, är det möjligt att utföra en mängd olika funktioner. Liksom andra Sprint enheter, BlackBerry Curve fungerar på CDMA-nät. Den har Bluetooth 2.0-anslutning, Internet-anslutning via webbläsaren Opera, och möjligheten att visa och ta emot e-postmeddelanden, skicka SMS och MMS och spela upp musikfiler i en mängd olika format som MP3, WMA, MIDI och AAC.

BlackBerry Curve 8530

Den mest aktuella BlackBerry tillgängliga via Boost Mobile är Curve 8530. BlackBerry Curve 8530 har en komplett QWERTY-tangentbord, en två-megapixelkamera, en förbättrad webbläsare, omedelbar tillgång till populära sociala nätverkssajter som Facebook och tillgång till IM portaler som BlackBerry Messenger och AIM. Kurvan har även 3G-kapacitet och Bluetooth. En 2GB microSD-kort levereras som standard med Curve 8530 och kan stödja microSD-kort med upp till 32 GB minne.

Med hjälp av en Sprint eller Nextel BlackBerry

Om du brukade vara en Sprint eller Nextel kund och har en BlackBerry telefon såsom 7520, kan du använda din telefon om du upprättar en Boost konto och installera en Boost SIM-kortet i telefonen. Du kan aktivera Boost konto genom att använda din befintliga BlackBerry webbläsare och loggar in på Boost Mobile aktiveringsstället.

Telefoner Liknande till björnbär tillgängliga på Boost

Även Boost erbjuder endast två BlackBerry-telefoner, har det andra telefoner som liknar BlackBerry Curve och arbete med Boost Mobile. Sanyo Juno och Motorola Clutch i465 båda har full QWERTY-tangentbord som BlackBerry Curve, samt en liknande layout. Juno och i465 har också funktioner som snabbmeddelanden, webbläsning och e-kapacitet.