Hur man gör hemmagjord metalldetektor

October 10

Hur man gör hemmagjord metalldetektor


Tycker du att leta efter försvunna skatter? Om så är fallet, kommer en metalldetektor göra! Men inte bryta din plånbok genom att köpa en high end metalldetektor. Lär dig hur du nu kan göra din egen hemlagad metalldetektor!

Instruktioner

1 Det första steget i att göra din metalldetektor är att få en CD-fodral och ta bort den svarta insatsen som håller CD på plats. Ställ den åt sidan för senare användning.

2 Ta din AM / FM-radio och mät och kapa kardborrband som kommer att gå på baksidan mittregionen av radion. Sticka en sida av kardborrband på baksidan av radion. Därefter hålla en annan bit av kardborrband på insidan, vänster mitten av CD-fodralet. Nu kan du montera radion.

3 Ta räknaren och göra samma sak genom att montera den med kardborrband centrerad på räknaren. Montera den på den högra delen av insidan av CD-fodralet. Se till att både räknaren och AM / FM-radio är riktad uppåt.

4 Se till att radion är inställd på AM-bandet och ställ in den på högsta frekvensen. Om det råkar vara en station på den högsta frekvensen, behöver du bara få det så nära som möjligt. Du bör endast hör brus.

5 Därefter sätter på räknaren. Försök sedan att stänga CD-fodralet tills du börjar höra ett högt ljud från radion. Detta ljud är den elektromagnetiska frekvens som radion att plocka upp från räknaren. Öppna långsamt upp CD-fodralet tills du kan knappt höra högljudda tonen.

6 Nu är du klar! Börja röra dina nya, hemlagad metalldetektorer nära metall och du ska börja höra höga ljud som betyder att en del av metallen är närvarande någonstans nära!