Hur man tråd en tvåkanals Mono Block Amp Two Subs

January 31

Hur man tråd en tvåkanals Mono Block Amp Two Subs


Större hem förstärkare är konstruerade för hög effekt utgång är ofta konfigurerade internt som dual-mono mönster, som skapats för att mata liknande mängder aktuell som två oberoende förstärkare. Monoblock design, med tanke på deras inneboende hög strömkapacitet, är idealiska för att driva passiva subwoofers. Idealisk för DIYer som vill special matcha sina subwoofer design med en biffiga förstärkare, ledningar en stereo med dubbla monoförstärkare till två subwoofers är densamma som kabeldragning en konventionell stereoförstärkare.

Instruktioner

1 Komma åt den bakre delen av förförstärkaren och förstärkaren. Leta upp subwoofer RCA lågnivåutgång på förförstärkaren, och de matchande ingångarna på monoblock förstärkare.

2 Anslut RCA-kablarna från subwoofern lågnivåutgång till motsvarande RCA-ingång på förstärkaren. Bifoga en hane till dubbla kvinnliga Y-adapter i situationer där preamp har endast en subwoofer lågnivåutgång och förstärkaren har två.

3 Skär två längder av högtalarkabeln för att spänna över avståndet från den bakre delen av förstärkaren till varje passiv subwoofer.

4 Remsa 1/2 tum av isoleringen från båda ändarna av varje längd högtalarkabel.

5 Skruva bindnings inläggen på högtalarutgångar på förstärkaren, och båda subwoofers.

6 Sätt i högtalarkablarna i de exponerade hålen på de bindande inläggen från förstärkaren och subs. Skruva skruvklämman mössor tillbaka ner för att fästa ledarna.

Tips

  • Gör alla RCA och högnivå förbindelser med systemet stängs av.