Dolby 7.1 Surround Sound Installation

January 30

Ett system för surroundljud är en avgörande komplement till alla hem teater. Denna serie av högtalare samarbetar inte bara att leverera high-fidelity ljudkvaliteten men också att förstärka hur ljudet levereras. Genom att korrekt placera åtta högtalare i din hemmabio utrymme, kan du uppnå en intensiv ljudkvalitet som simulerar inte bara en moviegoing erfarenhet men också förbättra din tittarupplevelse genom att placera dig i mitten av scenen.

Instruktioner

1 Bestäm var mittsittgrupp kommer att bli. Detta kommer att fungera som centrum för systeminställnings surroundljud, och är vanligtvis direkt framför TV: n. Linjen från mitten av sittgrupp i mitten av TV: n kommer att fungera som "0-graders" linje för resten av högtalarinställningen.

2 Ställ in din främre högtalare längs mittlinjen, så att den är vänd direkt mot mitten av området viktigaste sittplatser längs 0-graders linje.

3 Ställ in din vänster och höger högtalare till respektive sidor av din TV. Placera högtalarna att vara vänd mot huvudsittgrupp på ungefär en 22 graders vinkel från centrum 0-graders linje.

4 Inställning vänster och höger centerhögtalare på ömse sidor om huvudsittgrupp. Dessa högtalare kommer att ställas inför direkt mot varandra och i mitten av sittgrupp på 90 grader.

5 Inställning vänster och höger bakre högtalare bakom området viktigaste sittplatser. Vinkel dessa högtalare på en 135 graders vinkel från mittlinjen.

6 Placera subwoofern någonstans i närheten av din TV mot sittgrupp.

7 Anslut varje högtalare kabel till styrenheten. Slå på enheten och spela testet ljud för att säkerställa att varje högtalare fungerar korrekt.

Tips

  • Om du är osäker på vinklarna där högtalarna är orienterade, helt enkelt möta varje högtalare mot mitten av centrala visningsområdet.