Så här uppgraderar Blackberry Handheld Software Fjärr

December 15

Så här uppgraderar Blackberry Handheld Software Fjärr


Hålla din BlackBerry uppdaterade på sin programvara kan förhindra vanliga fel och ger dig tillgång till de senaste funktionerna. Den största fördelen med att uppgradera din BlackBerry fjärr är att du inte behöver en dator eller en USB-kabel för att göra det. Istället hämtar BlackBerry operativsystemet uppgradera direkt till telefonen och installera den där.

Instruktioner

1 Slå på din BlackBerry telefonen. Vänta tills den är klar att starta upp och startskärmen visas. Tryck på menyknappen för att öppna sidan applikationer.

2 Bläddra genom ansökningar sidan listan för att hitta BlackBerry webbläsare. Använd styrkulan för att klicka på ikonen webbläsare för att öppna den. Gå till den webbplats som har BlackBerry program du vill sätta på din BlackBerry telefonen. Klicka på länken till operativsystemet och klicka på "Download" på pop-up-fönster som öppnas automatiskt. Stäng BlackBerry webbläsare.

3 Klicka på "Install" när popupfönster uppmanar dig att börja BlackBerry programinstallationen. Öppna inte några andra program medan BlackBerry telefonen installerar det nya operativsystemet för att undvika att fördröja processen.

4 Klicka på "Starta" när installationen av operativsystemet är klar och din BlackBerry ger dig popup-prompt.

Tips

  • Det bästa stället att hitta en kompatibel uppgradering till BlackBerry operativsystem är din mobiloperatör. Din mobiloperatör kan erbjuda dig ett systemuppgradering operativsystem som är både stabil och stöds av Research in Motion, tillverkaren av BlackBerry.
  • Alltid vara säker på att du faktiskt installerar en uppgradering till din nuvarande BlackBerry luren operativsystem och inte en äldre version. Kontrollera nuvarande version av operativsystemet genom att slå på din BlackBerry telefonen, trycka på menyknappen och klicka på "Alternativ". Klicka på "Om" och sedan ta del av operativsystemets version. Jämför det med versionsnummer hämtningen du vill installera vara säker på att du installerar den senaste versionen.