Instruktioner för en iPod Nano 16 GB 5: e generationen

November 27

Instruktioner för en iPod Nano 16 GB 5: e generationen


IPod Nano är en miniatyriserad version av företagets populära iPod mp3-spelare. Sedan starten har enheten ändrat utseende och funktionalitet. Den femte generationens iPod Nano har en aluminiumhölje och en 2,2 tums färgskärm, en inbyggd videokamera och FM-radio kapacitet. Användare överföra filer till enheten via Apples iTunes, som automatiskt kan synkronisera innehållet i en dators mediabibliotek till iPod Nano när den är ansluten. Kontrollerna sköts via en cirkulär, klickbar styrplatta kallas "klickhjulet."

Instruktioner

Inrätta

1 Anslut den ena änden av Dock-Connector-till-USB-kabeln till motsvarande port sitter på undersidan av iPod Nano. Anslut andra änden av kabeln till en ledig USB-port på datorn. Vänta på "Setup Assistant" fönstret visas.

2 Mata in ett namn för iPod Nano i rätt fält. Kontrollera att alternativet märkt "synkronisera spår automatiskt till min iPod" har valts. Klicka på knappen "Klar" och vänta på iTunes för att överföra din mediefil till iPod Nano.

3 Leta upp enheten posten i iTunes-fönstret som motsvarar din iPod Nano, och klicka på utmatningsknappen, som ligger bredvid den. Undersök displayen på iPod Nano; när displayen visar "OK ​​att koppla," dra ut USB-kabeln från datorn och koppla bort andra änden av iPod Nano.

Uppspelning

4 Anslut hörlurarna till uttaget sitter på undersidan av enheten; Om enheten har stängts av, slå på den igen genom att trycka på någon knapp. Hitta klickhjulet, som sitter under skärmen. Tryck på "MENY" -knappen, som ligger i den övre delen av klickhjulet, för att få tillgång till menyskärmen.

5 Kör din fingertopp över ytan av klickhjulet, i en medsols eller motsols rörelse, för att navigera genom menyalternativen. Markera alternativet märkt "Music". Tryck på knappen i mitten av klickhjulet för att bekräfta ditt val.

6 Använd klickhjulet för att markera den låt du vill spela. Tryck på play-knappen, som ligger längst ner på klickhjulet för att bekräfta ditt val; play-knappen är märkt med en ikon av en triangel bredvid två vertikala linjer. Använd klickhjulet för att justera uppspelningsvolymen. Tryck på knapparna på vänster och höger sida av klickhjulet för att hoppa till en annan låt.

7 Håll ned på play-knappen för att stänga av enheten när du är klar att lyssna på musik.

Tips

  • Om du inte har iTunes installerat på din dator, kan du ladda ner ett installationsprogram från "www.apple.com/itunes/download/".
  • För att spela upp video, välj "Video" alternativ från menyn, välj önskad videofil och tryck på play-knappen; hålla enheten på en horisontell vinkel under uppspelning.
  • Att spela in video, välj "Video Capture" från menyn; använda mitten av knappen klickhjulet för att växla inspelning på och av.
  • Välj "Radio" alternativ från menyn för att aktivera enhetens FM radio funktion; Använd vänster och höger sida av klickhjulet för att ställa in olika stationerna.