K850i tricks

November 30

K850i tricks


Sony Ericsson K850i mobiltelefon, ursprungligen släpptes 2007, är en Cyber-shot märkta kameratelefon med en 5-megapixelkamera med autofokus och Xenon-blixt. Telefonen stöder också ljud och video medieuppspelning, en FM-radio, Java-baserade spel, en rörelsesensor accelerometer, och Memory Stick Micro och microSD expansionskort.

media Uppspelning

K850i kan spela ett brett sortiment av ljud- och videofiler, inklusive MP3 och ACC musikfiler och MPEG-4 formaterade videofiler samt visa JPEG-bilder. Filer kan överföras från en dator till ett Memory Stick Micro eller microSD-kort, som är insatt i kortplatsen under batteriluckan. Använda rörelsesensorn skärmen roterar när den betraktas från sidan, vilket gör att filmer och bilder som ska visas i både stående och liggande läge.

Överföra bilder till webben

Bilder tagna med telefonens 5-megapixelkamera kan laddas upp till webben genom att välja "blogg" från Skicka alternativen på kameraskärmen. De kan också skickas till andra telefoner via MMS (Multimedia Messaging Service) eller Bluetooth och kan laddas upp till en dator via en Bluetooth eller USB-anslutning.

Hud gränssnittet

K850i stöder "Teman" för sitt användargränssnitt. Teman ändrar utseendet men inte layout och funktionaliteten hos en telefon. Teman kan laddas ner från många ställen på nätet eller byggt med Sony Ericssons tema skapare. Teman kan väljas från File Manager.

accelerometer spel

Telefonen kan spela Java-baserade spel och vissa spel, som den medföljande Marble Madness 3D, dra nytta av den inbyggda accelerometern för att använda hela telefonen som en styrenhet.