Hur kan jag få min hemtelefonnummer ändrats?

February 8

Hur kan jag få min hemtelefonnummer ändrats?


Oavsett anledning, om du vill ändra ditt hemtelefonnummer, gör det genom att kontakta ditt telefonbolag direkt. En serviceavgift sannolikt kommer att gälla, men så länge du är villig att betala några extra dollar på din nästa månads kontoutdrag bör du inte ha några problem att ändra ditt hemtelefonnummer.

Instruktioner

1 Öppna din webbläsare och navigera till din telefon leverantör webbplats.

2 Välj "Hemtelefon" och sedan välja "Support" funktionen. Under Support finns det ett alternativ för att ändra ditt hemtelefonnummer. Klicka på det här alternativet.

3 Öppna den medföljande formuläret, skriv sedan in all information som anges. Skicka in beställningsformuläret; Du använder antingen presenteras med ett datum urval för när tjänsten skall ske, eller om du får ett telefonsamtal från företaget, som talar om när nya telefonnumret är att bli tillgängliga. Företaget väljer vanligtvis det nya telefonnumret för dig från en lista över tillgängliga siffror.

4 Begär ett nytt telefonnummer nummer via telefon. Kontakta din hemtelefon tjänsteleverantör och tala med en kundtjänst. Begär ett nytt telefonnummer, sedan ge kundtjänst agent all den begärda informationen.