Hur kan jag överföra musik till en iPhone?

April 16

Hur kan jag överföra musik till en iPhone?


Apples iPhone är en multimedia-enhet som också fungerar som en smart telefon. Anordningen är kapabel att utföra de grundläggande funktionerna i en mobiltelefon, till exempel ringa och ta emot samtal, men det finns också ett virtuellt tangentbord, en kamera och portabla mediaspelare. Beroende på din iPhone lagringskapacitet, kan du ladda hundratals låtar till telefonen med iTunes. iTunes är en fri att använda program som hjälper dig att hantera din iPhone och dess media och tillämpningar.

Instruktioner

1 Ladda ner iTunes från Apples webbplats. Innan du laddar ned programmet granska mjuk- och hårdvarukraven som anges på hemsidan. Kraven är utformade för att hjälpa programmet att uppnå bättre prestanda.

2 Installera iTunes genom att följa installationsguiden på uppmaningarna. Under installationen söker programmet datorn för mediefiler, inklusive musik.

3 Anslut din iPhone till datorn med en anslutningskabel USB-till-iPhone. När du är ansluten, iTunes känner igen din telefon och du uppmanas att ange ett namn för enheten.

4 Klicka din iPhone namn i enhetslistan. Huvudpanelen i iTunes visar sedan information om din telefon.

5 Klicka på "Music" -fliken i huvudpanelen. Kontrollera "Synkronisera musik" rutan och välj en synkronisering alternativ. Om du vill lägga till alla låtar som har hittats av iTunes till din iPhone, klicka på "Hela musikbiblioteket" knappen.

6 Klicka på "Apply" och iTunes synkroniserar eller uppladdningar, musiken till din iPhone. Använd "Säker borttagning av maskinvara" ikonen i aktivitetsfältet för att koppla din iPhone från datorn när du är klar.