Hur airbrush Car Taggar

October 15

Hur airbrush Car Taggar


Bil taggar eller, mer vanligt, registreringsskyltar behöver målas från tid till annan. Oavsett om det är för att återställa en klassisk bil utseende eller på grund av skador från en olycka, det finns många skäl att uppdatera färgsättning. Eftersom målningen ytan är metall --- blandas med hot om rost --- är det inte så lätt som helt enkelt stänk på ett skikt av sprayfärg och du är klar, men i stället för att betala ett dyrt pris för någon annan att göra det kan du göra det i ditt eget hem och lägga till några fina detaljer, med en airbrush i en väl ventilerad plats.

Instruktioner

1 Bekanta dig med airbrush och dess funktioner. Öva på en väl ventilerad plats, och se till att bära skyddsglasögon och en mask. Att spraya airbrush, håll den i din dominanta hand, sätter färgen i behållaren, vanligtvis på toppen av pistolen, och slå på maskinen. Den knapp eller spak för en airbrush är typiskt på toppen av pistolen, och kan aktiveras av tummen eller pekfingret. Tryck på knappen, håller munstycket på pistolen ca 6 inches från ytan av vad du målar, och flytta fram och tillbaka i även stroke. Använd den andra handen för att stabilisera dina slag och gör renare linjer. Håll munstycket närmare duken för tyngre, tunnare linjer, och längre bort för mjukare, bredare linjer.

2 Gnugga lite färgborttagnings på en ren trasa om du vidrör upp en gammal registreringsskylt eller bil tagg. Gnid färgborttagningsmedel på plattan sedan stålull för att skrapa den överskjutande färgen bort. När du är klar, gnugga alla överskottsfärgborttagningsvätska från din tallrik med en ren trasa.

3 Placera den torra registreringsskylt på ett staffli eller på en plan yta där du kan arbeta med det lätt. Tejpa fast den på plats med maskeringstejp.

4 Applicera ett skikt av etsnings primer på hela ytan av bilen taggen. Låt primern att torka.

5 Spraya en basbeläggning av airbrush färg på bilen tag. Spraya det jämnt över hela ytan på plattan. Ett vitt eller ljusa färgen kommer att fungera bra för detta.

6 Placera maskeringstejp på de områden av registreringsskylt som du vill fri från färg. Om du använder en stencil för att göra en unik design på din bil tag, tejpa schablonen på plats.

7 Spray ytterligare ett lager av färg på de upphöjda bokstäver eller i hålet av schablonen. Se till att trycka ner på schablonen som du målar så att ingen överflödig färg sipprar under kontur. Låt färgen torka.

8 Ta bort maskeringstejpen eller stencil, och åter mask vad områden du vill måla nästa. Håll åter maskering och / eller flytta din stencil, lägga till fler och fler lager av färg. Det kan vara så detaljerad och komplicerat som du vill, eller så enkelt som att bara färga de upphöjda bokstäverna i din tallrik. Medge de individuella skikten för att torka innan man går vidare till nästa ett.

9 Använd din airbrush att spraya en tydlig skikt över hela plattan. Eller så kan du köpa en reflekterande sprut finns i järnaffärer eller hobbybutiker. Dessa kommer i sprayburkar och är enkla att använda. Detta kommer att försegla din färg och slutföra airbrushing projekt.