Hur man programmerar en TiVo Remote för DirecTV

October 25

Om du äger en DirecTV / DirecTiVo enhet med en fjärrkontroll, kan du försöka programmera fjärrkontrollen för att styra på egen hand. DirectTV / DirecTiVo har denjordnötsformade fjärrkontroller som kan användas universellt och är utbytbara. Så om du har en TiVo fjärrkontroll som är jordnötsformad, skulle det vara lättare att programmera med dessa enkla steg.

Instruktioner

1 Slå på TV: n.

2 Tryck på knappen på övre delen av din TiVo fjärrkontroll där det tillåter dig att gå till mottagaren, auxilary och TV lägen. Välj eller skjut omkopplaren till en där det står "TV".

3 Tryck på "Mute" -knappen och "Välj" -knappen samtidigt. Vänta tills en liten grön lampa på toppen av den TiVo fjärrkontrollen blinkar två gånger.

4 Ange koden för att använda som medföljer handboken. Du kan kontrollera om din TV-koder online eller ring kundtjänst (se Resurser nedan). Om du är osäker på koden kan du försöka ange 9911. Denna kod kanske inte fungerar för de senaste modellerna eller de riktigt gamla modellerna.

5 Tryck på "Channel Up" -knappen, sedan släppa; upprepa detta ett par gånger tills TV: n stängs av och tryck sedan på "Välj".

6 Slå på TV igen.

7 Upprepa steg 3.

8 Ange en kod som kom med din handbok eller en universell kod 960.

9 Leta reda på strömbrytaren på toppen av din TiVo fjärrkontrollen och skjut den till där det står "DTV." Du är nu redo att använda DirecTV.

Tips

  • Detta kan också arbeta med den nya DirecTV HD DVR.
  • Några av program maj röran standardinställningarna, så se till att du skriver ner dina tidigare inställningar så att du kan gå tillbaka om dessa tips inte hjälper.